Alban Skenderaj & Elhaida Dani-177.jpg

Morina Photography

Workshop

PRILL 2018 

Nga Shtetet e Bashkuara vjen fotografi shqiptarë Nik Morina, I njohur si një nga fotografët me kreativ në industrinë e festave gjegjësisht dasmave. Për herë të pare nje workshop shqip me gjithcka rreth fotografisë ne dasma. 


TEKNIKAT E FOTOGRAFISE SË DASMAVE 

Teknikat me të reja të artit të të fotografuarit

PRAKTIKE NGA FOTO SESIONI

Workshopet do të jene direkt me perfitime nga mjeshteria e Nik Morinës 

PORTRETET 

Përdorimi i teknikave të duhura gjatë sesioneve të përsonalizuara për qiftin që vëne në pah çdo gjë që i karakterizon ata.  

MOMENTET EMOCIONALE 

Si të realizohet një imazh me fuqi të plote emocionale!

Editimi i IMAZHEVE 

Teknikat e editimit të imazheve në LIGHTROOM dhe PHOTOSHOOP

 Duportail House Wedding

Dita 1:

15:00-16:00

 • Prezentimi i grupit

16:00-17:00

 • Hyrje në fotografinë e dasmave
 • Fotogrfia dhe biznesi!
 • Nuancat dhe stilet e fotografisë së dasmave

Pauze 10 minutëshe

16:10-17:00

 • Kuadrot fotografike; Prapaskena apo paraskena
 • Pozat dhe momentet e fotografuara në session
 • Kapja e emocioneve të çiftit dhe dasmorëve gjat ditës

17:00-18:00

 • Pozat apo momentet në fotos session me çiftin.

Darka 18:00

 

Dita 3

Mengjesi 8:00

9:00-12:00

 • Ndriçim Natyral apo Dramatik!

 • Lensi më i famshëm për 10mij portretë të çifteve

 • 6 Aksesore per fotografim kreativ

 • Udhërrëfyes për paisje ndriquese.

Pushim Dreke: 12:00-13:00

 

 

 A Phlander Chase Knox Wedding

Dita 2:

Mengjesi 8:00

9:00-12:00

 • Fotosession me çift në qytetin e Shkodrës
 • Prezentim se si Niki fotografon çiftin, ndriqimi, pozat, skena, momentet. Kohezgjatja 1:20min
 • Fotografimi i ciftit nga pjesmarresit, secili do ti ketë nga 10 minuta të pozoj dhe të fotografoj çiftin me ndihmën e Nik Morina. Kohezgjatja 1:40 min

Pushim Dreke: 12:00-13:00


14:00-15:00

 • Analize fotografike nga fotosessioni i mengjesit

15:00-16:00

 • Hyrje në Lightroom (teknikat dhe metodat e editimit)

- Pauze 10 minutëshe

15:10-17:00

 • Sekretet e editimit në Lightroom (me foto aktuale nga sesioni i mëngjesit)

17:00-18:00

 • Përdorimi i PRESETS në LIGHTROOM (si të editosh sasi të medha të fotove në shpejtësi

Darka 18:00

REZERVO Vendin tend

27-29 Prill, 2018

ShkodËr, Shqiperi

 

*vendet janë tË limituara!

Për një workshop efektiv dhe ekskluziv grupi i pjesëmarrësve është i limituar në maksimum prej 10 personave. 

Çmimi për përson

499€

Çmimi përfshinë të gjitha shpenzimet; Seminari, ushtrimet, ushqimi, 3 shujta në ditë gjatë trajnimit, akomodimi për 2 netë.
*Trajnimi nuk perfshinë transportin e pjesemarresve. 

 

Kontakto: 044312242 për të rezervuar vendin tënd